Over ons

Kinky- & party-shoes zijn twee webwinkels die niet meegaan in de snelle webwereld van "vandaag-besteld-is-morgen-in-huis" maar ondanks, of misschien wel dankzij, dat we hier niet in mee gaan hebben wij een trouwe, tevreden en fijne klantenkring. Klanten voor wie wij graag met alle liefde en aandacht persoonlijke service en hulp bieden.

Het team van Kinky-shoes (& Party-Shoes) verwelkomt je graag als nieuwe klant! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

 

   

 

          Chiara; Webwinkel eigenaresse sinds juli 2022 (foto door: Nymphaea fotografie )

 

Het ontstaan van Kinky- & Party-Shoes:

                                   Elisabeth Francisca; Oprichtster van Kinky- & Party-Shoes (foto door: Amy van Son)

Kinky-shoes werd in april 2008 opgericht door Elisabeth Francisca.

Met, zoals vele andere vrouwen, een voorliefde voor hoge hakken en spelend met de gedachte altijd al een winkeltje te willen hebben, trok ze haar stoute schoenen aan en lanceerde een webwinkel in high heels. Een half jaar later werd 'het zusje' Party-shoes gelanceerd; de vrolijke webwinkel voor o.a. feestgangers, artiesten, film- & theatermakers, carnavallers, bruiloftgasten en mensen uit de alternatieve (muziek)scene.

Kinky-shoes is inmiddels een begrip in de wereld van (exotic) poledance, fetisj & BDSM, drags, transgenders, she-males, modeliefhebbers en de 'gewone' liefhebber van high(en minder high) heels.

Helaas heeft Elisabeth Francisca het stokje in juni 2022 moeten overdragen, en is ze ons veel te vroeg ontnomen. Maar met het nalaten van deze twee prachtige webwinkels zal ze altijd blijven bestaan in de wereld van de High-Heels & Party-Shoes.

-May there be a High-Heels Heaven for you to rule, for your boots were made for walking-


 

© 2011 - 2022 Kinky-shoes | sitemap | rss